Santelli » voorstellingen » V Sensus

V Sensus

Maak je op voor een bijzondere Circustheater beleving waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Buiten in de betoverende Paradijsvogeltuin speelt Circus Santelli met trots V Sensus: een rollercoaster waarin elke van de vijf zintuigen wordt geprikkeld.

voorstelling V Sensus
voorstelling V Sensus
voorstelling V Sensus
voorstelling V Sensus

voorstelling

Zie, ruik, voel, hoor & proef de plek waar onze circusartiesten wonen. Waar beleving onze regels bepaalt. Met trots tonen wij dé nieuwe voorstellingsgroep. De artiesten staan te popelen om je mee te nemen in een unieke openluchtervaring waarin we al jouw zintuigen op scherp stellen.

Als toeschouwer word je meegenomen in maar liefst drie verhaallijnen die uiteindelijk met elkaar zullen versmelten:

Firefly
Op een nieuwe plek wonen betekent dat je kennis maakt met prachtige, leuke en fijne dingen. Tegelijkertijd  kan het ook heel spannend en een beetje eng zijn. Gelukkig kun je op dat moment vertrouwen op jezelf, elkaar en je zintuigen. En met deze combinatie kun je alles aan!

Tea time
Met z’n vijven wonen ze in een glazenhuis. En samenwonen betekent samen voor elkaar zorgen. Samen dansen ze, maken ze schoon en verzorgen ze hun rode bloemen. Natuurlijk is ook altijd tijd voor een kopje tea, een lekker hapje en een ondersteboven, draaiend momentje. Samen, voelen ze, proeven ze en ervaren ze de oog verblindende wereld. Ontmoet onze circusartiesten terwijl zij vervlochten van acrobatiek hun alledaagse taken volbrengen op meeslepende muziek.

De nok
Wat je ziet is wat je krijgt.. of toch niet? Bij de jongeren die in de nok van de Paradijsvogeltuin wonen is alles mogelijk! In deze duizelingwekkende wereld waarin zij wonen is altijd plek voor meer bewoners. Eén meisje is op zoek naar contact en avontuur. Ze is helemaal aan het juiste adres als ze wordt meegevoerd in deze bijzondere wereld vol opzwepende acrobatische ritmes aan de paal.

Deze productie werd mede mogelijk gemaakt door de volgende fondsen:

speeldata

zondag 4 juli ’21         15.00u   –   Première    (uitverkocht)
vrijdag 9 juli ’21          19.00u
zaterdag 10 juli ’21     15.00u  –    Uitverkocht

Kaarten kosten € 12,00 voor volwassenen en € 8,00 voor kinderen t/m 12 jaar.
De try-out op 27 juni kost € 6,00 per persoon.

Locatie: Paradijsvogeltuin, Paradijsvogelstraat 7b, Groningen.
Informatie voor publiek

Vlak buiten het centrum van Groningen ligt de Paradijsvogeltuin (www.paradijsvogeltuin.nl). De tuin is een plek voor de buurt en gemaakt door de buurt, waar Circus Santelli tijdelijk de trainingen voor haar leden mag verzorgen. De tuin is een prachtige plek die zich precies leent voor locatietheater. In weer en wind, en soms met blote voeten in de aarde, wordt er al maanden gewerkt door onze jonge circusartiesten. Laat je verrassen door de uitkomst van dit bijzondere project. Laat je zintuigen prikkelen!

voorstelling V Sensus voorstelling V Sensus