Santelli » verhuur

Verhuur

Zalen

Circus Santelli beschikt over twee prettige trainingszalen die ook verhuurd worden. In beide zalen staat circusmateriaal wat gebruikt mag worden, zijn wandrekken, liggen tumbling matten en er staat een geluidsinstallatie. Bij het huren van een zaal kunt u gebruik maken van de circusmaterialen uit de berging en kan ook de keuken van Santelli gebruikt worden. De zalen worden verhuurd voor danslessen, trainingen, cursussen, workshops, vergaderingen of repetities, niet voor feesten of partijen.

Verhuur kan plaatsvinden op wekelijkse basis, of bijvoorbeeld gewoon voor één keer.

De theaterzaal

 Theaterzaal verhuur 
De theaterzaal is een hoge zaal, en hierdoor is er voldoende ruimte om te trainen met met aerial hoops en -tissues. De zaal beschikt over een spiegelwand. Hier kan een gordijn voor getrokken worden. De zaal beschikt over een houten licht verende vloer. Deze zaal is bij uitstek geschikt voor het geven van danslessen.
De afmetingen van de zaal zijn 6 x 12 meter.

De gymzaal

gymzaal SantelliDe gymzaal is een stuk groter dan de theaterzaal. Er ligt een echte ouderwetse gymzaal vloer.
De afmetingen van de zaal zijn 9 x 14 meter (bruikbare ruimte).

Materialen

U kunt bij ons circusmateriaal huren. Graag verzorgen wij hierbij een instructieworkshop om er zeker van te zijn dat u veilig met het materiaal kunt werken.

Kostuums

Santelli beschikt over een atelier vol met circuskostuums. Bent u op zoek naar iets specifieks, vraag gerust. Ook Sint en Pietenkostuums zitten in ons assortiment.
(foto kostuumhok)

Wilt u iets huren, neem dan contact met ons op.