Santelli » lessen » bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen

Heb je al eens gedacht aan een circus workshop als bedrijfstraining? Een circus workshop kan bijvoorbeeld een mooie opfrisser zijn tijdens een zakelijke vergadering. Maar met de technieken die worden behandeld kan er ook een uitgebreide training worden gemaakt. Er wordt in een workshop een stevige brug gebouwd naar diverse skills die belangrijk zijn om toe te kunnen passen op de werkvloer. Denk hierbij aan vertrouwen, samenwerken en communiceren. In alle technieken komen deze aspecten terug. Zonder hulp voor het eerst eenwieleren, kogel lopen of jongeleren is nagenoeg onmogelijk. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan een doel, waarbij de diverse functies die collega’s in het bedrijf vertalen wegvallen. Zo worden er sterke organisatie overstijgende verbindingen gesmeed, waar je als bedrijf in je eigen praktijk nog veel aan hebt.

Een circus workshop is geschikt voor alle niveau’s, jong en oud, sportief en onsportief. Deze kan bovendien zowel op locatie als bij Circus Santelli plaatsvinden. Circus Santelli voorziet in de juiste materialen waardoor je als organisator compleet ontzorgd wordt.

Kies uit een van onze standaard workshops of laat ons weten wat je wensen zijn zodat we een workshop op maat kunnen ontwikkelen.

Collega’s leren elkaar gegarandeerd op een andere manier kennen en gaan met een waardevolle persoonlijke- en teamervaring weer de werkvloer op.