Santelli » lessen » cursussen

Cursussen bij Santelli

Bij Circus Santelli zijn diverse kortlopende cursussen te volgen. Deze cursussen zijn uitstekend om kennis te maken met diverse circustechnieken. Omdat de cursussen kortlopend zijn hoef je je bij het aanmelden niet in te schrijven als lid van Circus Santelli. Mocht je na afloop van de cursus verder willen trainen dan is deze mogelijkheid er uiteraard bij onze wekelijkse lessen.

cursussen: tissue
cursussen: acrobatiek
cursussen: trapeze

De cursussen variëren in inhoud en duur. Bovendien richten deze zich op diverse doelgroepen. Er zijn cursussen van één avond, van een aantal aaneengesloten dagen en met een looptijd van een aantal maanden. Er zijn speciale kleutercursussen, cursussen die via de sporthopper worden aangeboden en cursussen voor volwassenen. Er zijn zelfs cursussen voor ouders en kinderen samen. Wil je zelf een cursus organiseren met een groep vrienden of voor je sportclub, neem dan contact met ons op.
Samen circus maken is ontzettend leuk!

Bekijk voor het huidige aanbod onderstaande cursusagenda.

Cursusagenda

Juli 2024

maandag 22 juli

10:00 – 15:00
Circus 3-daagse

Circusdriedaagse  

22, 23 en 24 uli    
10.00-15.00 uur

Tijdens deze circusdriedaagse kan je de eerste week van de zomervakantie vullen met les in allerlei circustechnieken. Je gaat samen oefeningen doen over de mat, trucjes maken in de lucht, leren jongleren, acrobatieken, balanceren, en nog veel meer.
Op woensdagmiddag is er een kleine eindpresentatie voor de ouders.

De driedaagse is voor kinderen vanaf groep 4 (of leden van Santelli vanaf groep 3) en kost €100 (€90 voor leden). De cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen, vol=vol.

Tickets zijn verkrijgbaar via ons nieuwe digitale ticketsysteem Weticket: https://circus-santelli.weticket.com/ 

Voor vragen/opmerkingen kan je ons bereiken op ons mailadres info@santelli.nl, of via het contactformulier op de website (https://www.santelli.nl/contact/).

Augustus 2024

maandag 26 augustus

10:00 – 15:00
Circusweek

Maak je op voor je leukste week van de zomervakantie: 5 dagen les in alle circustechnieken!
Met op de laatste dag om 14.00 uur een echte voorstelling voor ouders.

Wanneer: 26 tot en met 30 augustus , maandag tot en met vrijdag
Voor wie: Kinderen van Santelli vanaf groep 3, en kinderen van buiten Santelli vanaf groep 4 van de basisschool. De week gaat door bij voldoende aanmeldingen, en vol=vol. 
Prijs: Kosten: € 140, leden van Santelli: € 125

Tickets zijn verkrijgbaar via onze Weticketpagina: https://circus-santelli.weticket.com/ 

Vragen/opmerkingen zijn welkom op de mail (info@santelli.nl) of het contactformulier op onze website (https://www.santelli.nl/contact/)