Santelli » lessen » cursussen

Cursussen bij Santelli

Bij Circus Santelli zijn diverse kortlopende cursussen te volgen. Deze cursussen zijn uitstekend om kennis te maken met diverse circustechnieken. Omdat de cursussen kortlopend zijn hoef je je bij het aanmelden niet in te schrijven als lid van Circus Santelli. Mocht je na afloop van de cursus verder willen trainen dan is deze mogelijkheid er uiteraard bij onze wekelijkse lessen.

cursussen: tissue
cursussen: acrobatiek
cursussen: trapeze

De cursussen variëren in inhoud en duur. Bovendien richten deze zich op diverse doelgroepen. Er zijn cursussen van één avond, van een aantal aaneengesloten dagen en met een looptijd van een aantal maanden. Er zijn speciale kleutercursussen, cursussen die via de sporthopper worden aangeboden en cursussen voor volwassenen. Er zijn zelfs cursussen voor ouders en kinderen samen. Wil je zelf een cursus organiseren met een groep vrienden of voor je sportclub, neem dan contact met ons op.
Samen circus maken is ontzettend leuk!

Bekijk voor het huidige aanbod onderstaande cursusagenda.

Cursusagenda
agenda

Cursus dag Jongleren met Guido van Hout - sounds like juggling

zondag 06 juni 2021, 11:00 - 17:00

Cursusdag muziek maken met jongleren door Guido van Hout

Jongleur Guido van Hout van Sounds Like Juggling geeft een cursusdag muziek maken met jongleren bij Circus Santelli.

Leer muziek maken met jongleren.We leren een aantal ritmische jongleerpatronen met shakerballen en een aantalbewegingen met draaiende sonoren enwervelende zoemhouten. We werken toe naar een gezamenlijke jamsessie. Je leert ook hoe je deze instrumenten eenvoudig zelf kunt maken. Geschikt voor alle niveau’s.

Kosten: €25,-  

Opgeven? Mail naar info@santelli.nl