Santelli » feestje

Circus is feest

Een spetterend feestje geef je bij Circus Santelli!

Met inmiddels jarenlange ervaring weten de trainers bij Circus Santelli als geen ander hoe ze een kinderfeestje kunnen organiseren voor diverse leeftijden. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de diverse niveaus zodat de middag voor iedereen een succes is. Ook combinaties van kinderen en volwassenen zijn mogelijk. Van jongleren tot trapeze zwaaien, eenwielfietsen en kogellopen; na een feest bij Circus Santelli heb je kennis gemaakt met toffe nieuwe circustechnieken!

Wil je een datum prikken of heb je een vraag? Bel met Circus Santelli via  050 – 313 95 75.  Voor vragen kan je natuurlijk ook mailen via info@santelli.nl

het feestje
feestje
feestje
Het feestje

Kies je voor ‘het feestje’? Bereid je dan voor op een middag vol circusactiviteiten. Alle deelnemers maken op een passende manier kennis met verschillende attributen en technieken. Na deze middag kunnen de feestgangers jongleren, trapeze zwaaien, kogellopen en op een eenwielfiets fietsen. Voor een auditie voor Cirque du Soleil slaag je niet na deze middag; maar dat het een geslaagde middag wordt is absoluut gegarandeerd!

Praktische informatie
Het feestje duurt 2 uren, voor kleuters 1,5 uur. Kinderen moeten gymkleding, inclusief gymschoenen mee. In de korte pauze is er wat drinken en een koekje. Tijdens het feestje is er geen tijd voor taart en kadootjes. Wel kan je een half uurtje extra boeken om hier tijd voor te maken.
Het kinderfeestje kan natuurlijk plaatsvinden in het weekend en overdag in vakanties en op margedagen, beschikbare tijden in overleg.  Daarnaast kan je feestje door de week vieren op: maandag 13.30-15.30, dinsdag 14.45-16.45, woensdag 12.30-14.30, donderdag 14.30-16.30, vrijdag van 13.30-15.30 uur. Later op de dag is niet mogelijk, in verband met onze wekelijkse circuslessen.

Het weekend is natuurlijk ook heel geschikt voor een feestje/workshop met volwassenen.

Feestje met voorstelling

Tijdens het “Feestje met voorstelling” krijgen de deelnemers eerst les in verschillende circustechnieken. Daarna kiezen ze een techniek die ze het leukst vinden, studeren ze een act in en kunnen ze een circuskostuum uitkiezen in het kledingatelier. Als afsluiting van het feestje geven alle deelnemers een voorstelling aan de ouders die komen kijken. Bereid je voor op een groots spektakel in een prachtig jasje!

Dit kinderfeestje kan alleen plaatsvinden op zaterdag- of zondagmiddag en is geschikt voor kinderen vanaf groep 4.
Duur: 4 uren.

Klassenfeestje

Een circusfeest van Circus Santelli is bij uitstek geschikt voor een klas. Circustechnieken oefenen is niet alleen heel leuk en bijzonder; maar is ook nog eens een ontzettend goeie workout. Door de grote hoeveelheid aan verschillende technieken is er bovendien voor ieder wat wils. Voor de waaghals en voor de angsthaas. Voor de showstopper en voor degene die misschien wat verlegen is. Dat zorgt ervoor dat iedereen een leuke leerzame en sportieve middag beleeft. Daarnaast doet ‘het klassenfeestje’ een mooi beroep op samenwerken. 

Tijdens ‘het klassenfeestje’ leer je onder andere: eenwielfietsen, trapeze zwaaien, jongleren en kogellopen.

Duur: 3 uren
Je kunt hier alles vinden over de kosten.
Locatie: Bij Santelli of een locatie naar keuze

Kosten

De feestjes vinden plaats op onze circusschool. Voor een feestje bij jou op locatie gelden andere tarieven. Neem even contact met ons op als je dat wilt.

Feestjes voor kleuters
Een kinderfeestje van 1,5 uur voor maximaal 10 kinderen kost € 115,00
bij dit feestje kan je geen extra kinderen uitnodigen

Feestjes voor kinderen vanaf groep 3
Een kinderfeestje van 2 uur voor maximaal 10 kinderen kost € 150,00
wil je meer vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen dan kost dit 12,50 euro per kind met een maximum van 16 kinderen

Feestje met voorstelling vanaf groep 4
Een feestje van 4 uur met voorstelling, voor maximaal 10 kinderen kost € 325,00
wil je meer vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen dan kost dit 25 euro per kind met een maximum van 16 kinderen

Klassenfeestje vanaf groep 3
Een klassenfeest van 3 uur is voor maximaal 30 kinderen en kost € 425,00

 

• Er kunnen maximaal 16 kinderen meedoen. Bij meer kinderen moet een dubbel feestje (2x 1 feestje) geboekt worden.
• Het feestje is inclusief een kleine pauze met ranja en een koekje.
• Wil je bij ons ook de kadootjes uitpakken en je taartje eten, dan hebben wij hiervoor ook mogelijkheden. Graag in overleg met Santelli.
• Meer kinderen in overleg met Circus Santelli. Dit betekent een extra bijdrage.
• Bij de bevesting van je feestje, ontvang je een factuur per e-mail.
• Het feestje (met voorstelling) wordt gegeven door 1 trainer van Circus Santelli eventueel met hulp van een hulptrainer/trainer in opleiding.
Het klassenfeestje wordt gegeven door 2 trainers.
• Lees ook de algemene voorwaarden ►