Santelli » feestje

Circus is feest

Een spetterend feestje geef je bij Circus Santelli!

Met inmiddels jarenlange ervaring weten de trainers bij Circus Santelli als geen ander hoe ze een kinderfeestje kunnen organiseren voor diverse leeftijden. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de diverse niveaus zodat de middag voor iedereen een succes is. Ook combinaties van kinderen en volwassenen zijn mogelijk. Van jongleren tot trapeze zwaaien, eenwielfietsen en kogellopen; na een feest bij Circus Santelli heb je kennis gemaakt met toffe nieuwe circustechnieken!

Wil je een datum prikken of heb je een vraag? Bel met Circus Santelli via  050 – 313 95 75.  Voor vragen kan je natuurlijk ook mailen via info@santelli.nl

feestje
feestje
feestje
Het feestje

Kies je voor ‘het feestje’? Bereid je dan voor op een middag vol circusactiviteiten. Alle deelnemers maken op een passende manier kennis met verschillende attributen en technieken. Na deze middag kunnen de feestgangers jongleren, trapeze zwaaien, kogellopen en op een eenwielfiets fietsen. Voor een auditie voor Cirque du Soleil slaag je niet na deze middag; maar dat het een geslaagde middag wordt is absoluut gegarandeerd! 

Praktische informatie
Het feestje duurt 2 uren. Kinderen moeten gymkleding, inclusief gymschoenen mee. In de korte pauze is er wat drinken en een koekje.
Het kinderfeestje kan plaatsvinden op: woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur, vrijdag van 13.30-15.30 uur (of 13.30-15.00 uur voor kleuters), margedagen, zaterdag en zondag tijden in overleg. Het weekend is natuurlijk ook heel geschikt voor een feestje met volwassenen.

Feestje met voorstelling

Tijdens het “Feestje met voorstelling” krijgen de deelnemers eerst les in verschillende circustechnieken. Daarna kiezen ze een techniek die ze het leukst vinden, studeren ze een act in en kunnen ze een circuskostuum uitkiezen in het kledingatelier. Als afsluiting van het feestje geven alle deelnemers een voorstelling aan de ouders die komen kijken. Bereid je voor op een groots spektakel in een prachtig jasje!

Dit kinderfeestje kan alleen plaatsvinden op zondagmiddag en is geschikt voor kinderen vanaf groep 4.
Duur: 4 uren.

Klassenfeestje

Een circusfeest van Circus Santelli is bij uitstek geschikt voor een klas. Circustechnieken oefenen is niet alleen heel leuk en bijzonder; maar is ook nog eens een ontzettend goeie workout. Door de grote hoeveelheid aan verschillende technieken is er bovendien voor ieder wat wils. Voor de waaghals en voor de angsthaas. Voor de showstopper en voor degene die misschien wat verlegen is. Dat zorgt ervoor dat iedereen een leuke leerzame en sportieve middag beleeft. Daarnaast doet ‘het klassenfeestje’ een mooi beroep op samenwerken. Met zijn allen maak je er een spetterende show van. Applaus gegarandeerd!

Tijdens ‘het klassenfeestje’ leer je onder andere: eenwielfietsen, trapeze zwaaien, jongleren en kogellopen.

Duur: 3 uren
Je kunt hier alles vinden over de kosten.
Locatie: Bij Santelli of een locatie naar keuze

Kosten
Soort feestje Leeftijd Max. aantal
kinderen
Prijs
Het feestje
2 uur
Groep 2 en 3
Groep 4
groep 5 en ouder
8
10
12
€ 115
Feestje met voorstelling
4 uur
Vanaf groep 4
Vanaf groep 5
10
12
€ 245
Klassenfeestje
3 uur
Vanaf groep 3 30 € 350

• Het feestje is inclusief een kleine pauze met ranja en een koekje.
• Wil je bij ons ook de kadootjes uitpakken en je taartje eten, dan hebben wij hiervoor ook mogelijkheden. Graag in overleg met Santelli.
• Meer kinderen in overleg met Circus Santelli. Dit betekent een extra bijdrage.
• Bij de bevesting van je feestje, ontvang je een factuur per e-mail.
• Het feestje (met voorstelling) wordt gegeven door 1 trainer van Circus Santelli eventueel met hulp van een hulptrainer/trainer in opleiding. Het klassenfeestje wordt gegeven door 2 trainers.
• Lees ook de algemene voorwaarden ►