Santelli » lessen » seniorencircus

Seniorencircus

werkbezoek prins
seniorencircus
seniorencircus

Jong geleerd, jong gebleven!

Circus is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor ouderen om zo soepel, vitaal en vrolijk te blijven. Circus Santelli biedt projecten aan waarbij senioren en kinderen middels een aantal workshops gezamenlijk een bijzondere circusvoorstelling maken. Circus wordt hierbij ingezet als een sociaal middel waarbij ontmoeting en contact centraal staan. Niet de prestatie staat voorop, maar het onderlinge plezier en vertrouwen. Er worden bijzondere en zeer waardevolle verbindingen gecreëerd waar men ook na het circusproject nog de vruchten van plukt.

De lessenserie seniorencircus kan gecombineerd worden met een optreden van de jonge artiesten van Santelli. We komen dan voorafgaand of als afsluiting van het project graag onze voorstelling of een deel ervan laten zien!  

 

 In 2011 won Circus Santelli met dit project een appeltje van oranje. Het Appeltje van Oranje is een jaarlijkse prijs van het Oranje Fonds voor bijzondere, innovatieve of succesvolle projecten op sociaal gebied. Het Oranje Fonds waardeert hiermee in de eerste plaats het werk en de inzet van de winnende organisaties.

Wil je zelf ook een senioren-circusproject organiseren, neem dan contact met ons op!