Santelli » voorstellingen » Jong talent

Jong Talent – Pietje Bell

Pietje Bell
Opnieuw staan de kranten er vol van: Pietje Bell zorgt voor opschudding! Hij is ondeugend en haalt allerlei kattenkwaad uit. De buren en de politie zijn er niet blij mee, terwijl Pietje het toch goed bedoelt.

Pietje, Sproet, Tante Cato, de familie Bell, Josef en de krantenredactie zijn allemaal te zien in de nieuwe voorstelling van de jonge talenten van Circus Santelli! De artiesten nemen je mee op avontuur langs alle capriolen die Pietje Bell met zijn vrienden en familie beleeft. Pietje vertoont acrobatische trucs op school, klimt in de doeken met Tante Cato, en de Zwarte Hand fietst voorbij op een eenwieler. Naast zijn goede bedoelingen raakt hij ook flink in de problemen en belandt hij zelfs ballopend in de gevangenis. Als dat maar goedkomt…

 

 Voorstelling Pietje Bell 2024- Foto’s Larissa Timmer 

Première
Zondag 21 april speelden de jonge talenten van Circus Santelli de gloednieuwe voorstelling: Pietje Bell  in De Biotoop in Haren. De zaal was 2x uitverkocht!

Artiesten
De Jong Talentgroep van Circus Santelli bestaat uit 15 kinderen variërend tussen de 8 en 12 jaar. Ze trainen allemaal 2 tot 4 keer per week en werken gezamenlijk toe naar een jaarlijkse voorstelling. Allen specialiseren zich in een eigen bijzondere skillset. Denk bijvoorbeeld aan; koorddansen, trapeze of jongleren!

 

Voorstelling
De Jong Talentgroep van Santelli traint in de periode van september tot en met april om in de maanden mei, juni, juli en september te kunnen op treden in de weekenden. Pietje Bell is dus te boeken tot en met de herfstvakantie van 2024.