Santelli » over-ons

Over ons

Hooggeëerd publiek! Welkom bij Circus Santelli; één van de oudste jeugdcircussen in Nederland.

Inmiddels bestaat Circus Santelli meer dan zestig jaar. Daar zijn we met het bestuur, de trainers, vrijwilligers en alle leden ontzettend trots op. Samen zorgen we al jaren voor eigentijdse professionele lessen, cursussen, voorstellingen en meer. De activiteiten van Circus Santelli zijn door de jaren dan ook ontzettend uitgebreid. Naast eerdergenoemde opties biedt Circus Santelli bijvoorbeeld ook, feestjes, (zakelijke) workshops en circusprojecten op locatie aan. En dat ook nog eens voor jong en oud! Kortom; circus voor iedereen. Dat samenvattend draagt Circus Santelli het volgende doel uit: 

“Met circus als belangstellingscentrum, een werkgemeenschap te vormen, waarin kinderen en ouderen, hun fantasie- en vindingrijkheid ten volle kunnen ontplooien en de resultaten daarvan kunnen laten zien!”

Eens in de anderhalf jaar draagt Circus Santelli deze boodschap nog eens extra uit met een toonaangevende voorstelling. Deze wordt geproduceerd, geregisseerd en gespeeld door trainers en leden van Circus Santelli. Hiervoor beschikt Circus Santelli over een speciale voorstellingsgroep voor jonge talenten. Bij zo’n bijzondere voorstelling zijn geen dieren betrokken en vanzelfsprekend is dit in de lessen ook niet het geval.

 Medewerkers

Op het kantoor werken 4 vaste medewerkers. Irene Alting-Kuik, Olivera Simic, Tonny Mulder en Heidi van der Veen.

Het lesprogramma wordt vertaald door maar liefst dertig trainers, bestaande uit vrijwilligers en oproepkrachten, die alle leden met veel plezier begeleiden tijdens de lessen, workshops en cursussen. In totaal sporten er ongeveer 200 leden bij Circus Santelli.

 Circus Santelli werkt met een vrijwillig en onbezoldigd bestuurEens per maand komt dit bestuur samen om te vergaderen. Op dit moment bestaat het bestuur uit de volgende personen: 
– Voorzitter: Jan Tjeerd Groenewoud
– Penningmeester: Dennis Luiten
– Lid: Marieke Musselbeek
– Lid: Paulien Bouma
– Lid: Ivo Tuyn

Onmisbaar bij Circus Santelli zijn bovendien alle enthousiaste vrijwilligers met een hart voor circussport. Circus Santelli is altijd op zoek naar extra handen tijdens diverse voorstellingen, lessen, cursussen en workshops zowel voor als achter de schermen. Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Circus Santelli via info@santelli.nl.

 Circus Santelli is een stichting, geregistreerd onder het RSIN: 006159278.